Catering diensten

Interesse in exclusieve Indonesische catering voor uw bruiloft, feesten en partijen? Senang Makan heeft al jarenlange ervaring in het verzorgen van Indische catering op allerlei soorten evenementen.

 

De kwaliteit van de gerechten is bijzonder! Wij hebben verschillende soorten cateringmogelijkheden voor u van borrelhapjes tot overheerlijke saté, van walking dinner tot Indonesische BBQ. Voor ieder feest hebben wij wel een gepaste catering.

 

Bekijk hieronder wat onze mogelijkheden zijn wat betreft catering voor uw feest of evenement

IMG-20190417-WA0002
cateringsate-website

Walking dinner

Een walking dinner is een overheerlijk Indonesisch diner in een heel bijzondere vorm. Een groot aantal verschillende culinaire hoogstandjes vormen samen één compleet diner.

 

Het voordeel van een walking dinner is dat u en uw gasten niet aangewezen zijn op één zitplaats maar alle tijd hebben voor informele contacten. “Het grote buffet is geopend moment “ zal er niet meer zijn, uw gasten hoeven niet meer in de rij te staan en daardoor kan het feest soepel lopen.

 

Vanzelfsprekend zijn alle gerechtjes van het walking dinner op elkaar afgestemd en prachtig vormgegeven op eigentijds servies. U zal heerlijk genieten van de Indonesische hapjes die onze koks voor u hebben bereid.

Traditionele rijstbuffetten

De rijkdom van de Oosterse keuken schuilt vooral in het gebruik van verse kruiden. Die werkwijze maakt de keuken van Senang Makan zo bijzonder. Onze Molukse gerechten krijgen uitbundige recensies in kranten en tijdschriften.

 

Natuurlijk verzorgen wij ook een traditioneel rijstbuffet. Ons rijstbuffet kunt u helemaal zelf samenstellen.

 

Senang Makan levert alle dagen van de week. We leveren de gerechten warm aan, inclusief tafellinnen, warmhoud apparatuur, schalen, eventueel met servies en bestek. We koken met verse en natuurlijke ingrediënten.

 

Senang Makan staat ook bekend om haar “live cooking”, uw gerechten worden dan op locatie klaargemaakt en de saté’s worden heerlijk gegrild op de BBQ.

Catering3-website
IMG-20190327-WA0002

Indische BBQ

Natuurlijk maken en serveren wij voor u op bestelling een overheerlijke Indonesische BBQ. Niet elektrisch, geen gasbarbecue maar op houtskoolvuur. Daar kan geen gas of elektrische barbecue tegenop. Bij feesten, verjaardagen of ‘selamatans’ zijn saté’s niet weg te denken.

 

Wij bieden u allerlei mogelijkheden om de BBQ volledig naar uw wensen in te richten. Denkt u bijvoorbeeld aan speksaté, kipsaté of haassaté gecombineerd met gado gado en nasi met verse groenten. Wij omlijsten de BBQmaaltijd met heerlijke voorgerechtjes en dessert. Wij bespreken met u graag de mogelijkheden.