Over ons

Restaurant Senang Makan opende 1 december 2017 haar deuren en is eigendom van Chesron Nanuru. Senang Makan is gevestigd aan de Teteringsedijk in Breda. Deze straat vormt de verbinding tussen de hippe stationsbuurt, het centrum van Breda, de Hoge Vucht en de wijk waar van oudsher Molukse gezinnen wonen. Senang Makan ontsluit op deze plek de fantastische kooktraditie van de Indonesische Molukken voor Breda en omstreken.

 

Het restaurant is modern ingericht en biedt plaats aan 26 personen. Vanwege het succes breidt Chesron het restaurant uit met een terras in de tuin. In de zomermaanden is er op het terras ruimte voor 32 personen.

In de open keuken verwerkt Chesron samen met de keukenbrigade de dagverse ingrediënten tot creatieve en verfijnde gerechten. Chesron heeft zijn ruime ervaring opgedaan bij diverse zaken maar zijn belangrijkste leerschool is nog steeds de Molukse gemeenschap met haar traditionele rijkdom aan specifieke gerechten. Hij houdt uiteraard graag rekening met een eventuele allergie of dieetwens.

 

De menukaart wisselt regelmatig en alle gerechten worden ter plekke vers gemaakt. Laat u zich gerust culinair verrassen door de chef, Niet voor niets ontving Chesron een prachtige 8.1 van “Over de Tong”.

 

Het team van gastvrouwen en gastheren onder leiding van zijn zusje Yochabel Nanuru zal zorgen voor een ongedwongen en ontspannen sfeer zodat u kunt genieten van een Indonesisch avond uit…  bij Senang Makan!

Openingstijden

Keuken sluit half uur voor sluitingstijd

Maandag

GESLOTEN

Dinsdag

GESLOTEN

Woensdag

GESLOTEN

Donderdag

16.00 uur - 21.00 uur

Vrijdag

16.00 uur - 21.00 uur

Zaterdag

16.00 uur - 21.00 uur

Zondag

16.00 uur - 20.00 uur